1

Téma: Bouldermatky - objednávka

Ahoj,

čas lezecké sezóny se blíží a tak je na čase hodit něco zajímavého do placu smile
Případným zájemcům o bouldermatky bych rád nabídl výrobky těchto výrobců:

PAD - nyní PeterBouldering.cz a OCUN - ocun.cz

Mé rady, zkušenosti a postřehy za těch několik let:
-PAD vyráběl skvělý model Karma - 2 dílná bouldermatka, kterou bylo možné rozložit a použít na spaní 100x66/200x66cm.
-Nyní má PAD model Fuse, u kterého nevidím možnost rozložení (Ocun nabízí standardně).
-Minipad samotný se hodí pod nástupy boulderů, na sezení pod skálou, u jídla atd.
-U jednokusových ohebných matrací byl vždy problém s životností pěny - častý ohyb.
-U 3ks modelů (např.Fatman) byla nevýhoda, že nebylo možné rozdělit.
-Plastové spony jsou dnes již naštěstí minulostí, takže ok.
-Ocun vyrábí spodek z omyvatelného povrchu, který klouže na listí, ale na druhou stranu stačí utřít/omýt hadrem a jít.
-U Padu bylo řešeno anti-slip povrchem, který tolik neklouzal.
Oba dva výrobci využívají vrchní materiál nylon. Zřejmě je to praktické, ale v době kdy začne pršet nebo sněžit, máte na noc vymalováno - bouldermatka je mokrá a je proto nutné spát na opačné, špinavější straně. Pokud máte pouze na bouldering, je to ok.

Mé doporučení: 2-dílná bouldermatka, nejlépe v kombinaci s minipadem, tloušťka kolem 10cm a šířkou dle zavazadlového prostoru Vašeho auta smile (Pad má 116 cm, Ocun 100cm)

Cena jako vždy smile Luxusní...
Termín do 31.3.2015

http://s9.postimg.org/ub5kw9m0v/Pads.jpg
http://s30.postimg.org/d85dmzy1t/padss.jpg

2

Re: Bouldermatky - objednávka

Pokud by byla přívětivá cena vzal bych Ocun Moonwalk nebo Dominátor...mohl bych se zeptat i v okolí, ale potřeboval bych znát aspoň přibližně ceny, jinak se nechytám.

Kubajz

3

jakub-marek napsal:

Pokud by byla přívětivá cena vzal bych Ocun Moonwalk nebo Dominátor...mohl bych se zeptat i v okolí, ale potřeboval bych znát aspoň přibližně ceny, jinak se nechytám.

Kubajz

Mam dominatora a uz nikdy bych si ho nekoupil. Jak pise S. ma ze spoda omyvatelny povrch. Takze klouze jako prase. Na snehu spis sanky nez bouldermatka. Navic mi prijde ze ten matros neni tak moc bytelnej - ve srovnani s vojtovo tlustochem.  Uz jsem to na par mistech prorizl.

Anything less than immortality is a complete waste of time

4

Hrashka napsal:
jakub-marek napsal:

Kubajz

Mam dominatora a uz nikdy bych si ho nekoupil. Jak pise S. ma ze spoda omyvatelny povrch. Takze klouze jako prase. Na snehu spis sanky nez bouldermatka. Navic mi prijde ze ten matros neni tak moc bytelnej - ve srovnani s vojtovo tlustochem.  Uz jsem to na par mistech prorizl.

Hrášku, takže ty by jsi doporučil ten PAD Fatman?

5

Hosa napsal:

Hrášku, takže ty by jsi doporučil ten PAD Fatman?

fatman co ma vojta (uz je taky pekne starej) se mi libi zpracovanim. Rozmerove mi ale vic vyhovuje ocun. Takze nic doporucovat nemuzu.

Osobne kdybych se vratil v case a mel si neco doporucit tak by to misto bouldermatky byl sport co tak nekurvi ruce:)

6

Jéé to bych se moh asi přidat, ten můj Totem (nyní Stripad) je už pěkně vyskákanej a už asni sám nestojí big_smile (bez poznámek)
Navíc svojí interní podmínku na novou jsem už splnil a nakonec si nepořídil. Moji favoriti jsou Dreamtime, Moonwalk a Stripad. Moonwalk je IMHO perfektní univerzál, ale vyhovuje mi nosit v tom věci zase... Rozmyslim. Cenu bych taky rád znal.

Jinak Honzo, ty máš starýho Dominátora?? Ten novej mi přišel zajímavej, ale už je to taková machrovina spíš a 15cm je na hraně s podváděnim u sitstartů wink

7

midus napsal:

Jéé to bych se moh asi přidat, ten můj Totem (nyní Stripad) je už pěkně vyskákanej a už asni sám nestojí big_smile (bez poznámek)
Navíc svojí interní podmínku na novou jsem už splnil a nakonec si nepořídil. Moji favoriti jsou Dreamtime, Moonwalk a Stripad. Moonwalk je IMHO perfektní univerzál, ale vyhovuje mi nosit v tom věci zase... Rozmyslim. Cenu bych taky rád znal.

Jinak Honzo, ty máš starýho Dominátora?? Ten novej mi přišel zajímavej, ale už je to taková machrovina spíš a 15cm je na hraně s podváděnim u sitstartů wink

mam ho zhruba 3 roky. hajbolova bouldermatka na petraci vetsinou znamena ze sedis nad kamenem - to uz nejde o sitstaru snad ani hovorit

8

No a já čekal tak deset zájemců smile

K 31.3 si zřejmě také jednu objednám, musím ale přeměřit auto smile

9

Štěpáne já chci určitě fatmana, ale finální rozhodnutí bych rád nechal na ceně. Máš už nějakou představu? Třeba 30% sleva při objednání 10ti kusů?

There's no such thing as too much power. [Wolfgang Güllich]

10

Zdar, při zajímavé ceně bych určitě jeden kousek taky vzal :-)

11

Vždyť víte, že sem nemohu veřejně napsat cenu, ale pokud si napíšete podmínky, pokusím se je splnit a ověřit co je reálné smile
Tzn hoďte max. cenu a já se pokusím jako vždy o nemožné smile smile

12

Našel jsem fatmana za 3.890,-, tak dokážeš ho sehnat třeba za 3.000,-? :-D Hodně nemožné, viď? :-)

13

Nějak podobě to vidím s tím Moonwalkem.

14

Tak je po termínu a já potřebuji nějakou závaznou objednávku smile

Počítám s Jakubem, Hosou, Midusem a Vomajdou a Vaškem...
Dejte mi prosím vědět o co máte zájem (Pad i Ocun) a uvěďte maximální cenu, za kterou mám sehnat

Ok?

Např.:

Ocun Sundance (max. 2000 CZK)
nebo
Pad Fuse (max. 3000 CZK)
Minipad (max. 800 CZK)

15

Pad Fatman - max. 3.000,-

16

Vašek napsal:

Pad Fatman - max. 3.000,-

Tohle psal bot, Vena nemuze bejt vzhuru pred sedmou :-D

SMRT NEBO SLÁVA!

17

Já mám teď nějaké jiné výdaje, tak mi bude muset stačit to co mám doma.
K.

18

Ja ted kupoval lezky, takze do bouldermatky nejdu

19

Ocun Sundance - 1700,-- ?

"The worst day of climbing is better than the best day in office."

20

Tak já asi řeknu cenu do 3000 a to Ocun Dominator primarne, nebo Ocun Moonwalk. Diky.

21

Hosa napsal:

Ja ted kupoval lezky, takze do bouldermatky nejdu

Nechceš si to rozmyslet? Další šance jen tak nebude... Třeba bychom něco levnějšího našli...

22

Pad Fatman: 2500 - 3000,- max?

23

midus napsal:

Tak já asi řeknu cenu do 3000 a to Ocun Dominator primarne, nebo Ocun Moonwalk. Diky.

Pokud by byl model Fuse od Pad, je to ok?

24

Co ty Matěji a Hoso, další objednávky už nebudou smile

25 Naposledy upravil: midus (7.4.2015 21:31:35)

S. napsal:
midus napsal:

Pokud by byl model Fuse od Pad, je to ok?

Od PADu jsem malinko uvazoval o ty pridavny placce, jinak od nej asi nic ani moc nechci (Fuse je uz dost mala, zvazoval jsem silne i Ocun Dreamtime) -je problem s Ocunem??

Kdyby, tak ja uplne urgentne asi nepotrebuju...