1

Téma: Prořezání větví - žádost o pomoc

Ahoj,

stromy jsem nikdy neřezal, jen kácel smile a proto bych uvítal pomoc při prořezání větví, které jsou suché nebo mohou do budoucna spadnout dolů.

Jde o 2 stromy, zřejmě lípy, kousek od Zličína. Mám teleskopickou tyč s nužkama, ruční pilku a teleskopický žebřík. možná bych snad našel i nějaké smyčky.

Mohl byste mi s tím někdo pomoct? Dlužný nezůstanu, zvládnout se to dá za odpoledne ve 2-3 lidech. V Praze bych případně vymyslel program/lezení.

Termínově se přizpůsobím - ideálně pátek od 12h nebo sobota.

Díky Š.

https://s26.postimg.org/xlozgszax/Strom1.jpg
https://s26.postimg.org/4kkn7eeux/Strom2.jpg

2

Re: Prořezání větví - žádost o pomoc

29 a 30.9.2017 nemůžu, ale 6 a 7.10 klíďo jo! smile wink

3

budes to chtit schodit cele (asi po castech), nebo jen prorezat vetve?
Spis bych to take koncipoval na toho 6 nebo 7.10. ještě hodim rec s Honzou.

4

6-7 ideál, jen prořezat aby suché větve nepadaly dolů. Nemám vozejt/kouli takže bych případně uvítal pomoc i v tomto směru na nějaký blízký dvůr - jeden je asi 4 min vzdálený...

Na zbytek dne pobytu bych něco naplánoval... smile

5

Koule je a vozik muzu zajistit. Ted teda jestli se s min tahnout z plzne do prahy, nebo ty narezane vetve nahazet do auta. Jde o to kolik toho bude. Kazdopadne je moznost. wink

6

Ok, díky za nabídku. Myslím, že pokud by to bylo na kousky, tak to hodím do auta taky.
Ale kolik toho bude ví jen ten nahoře. Možná to uděláme tak, že Vás vyzvednu a přivezu a tím to bude vyřešené smile
Na sobotu bych naplánoval nějaký program podle počasí a je to...

Lezení, něco na spaní a plavky sebou smile Více asi domluvíme v týdnu...
Díky

7

Ahoj oběma,
šlo by to udělat tak, že bych Vás někde kolem poledne nabral a vyrazili bychom s věcma směr Praha.
Tím bychom to za pátek odpoledne realizovali a program na sobotu už mám vymyšlený, pokud se Vám tedy nechce do Jury...

8

Hele může být v pátek klidně :-) domluvit to určo v týdnu abych to mohl vypadnout z práce dřív. wink s programem na víkend jsme ještě nic nedělal, ale čas bude wink