1

Téma: Péřové spacáky LEZKYNE.CZ - 2. objednávka

Pro velký úspěch první objednávky bych rád zrealizoval druhou objednávku péřových spacáků. Info čerpejte z diskuze k první objednávce: http://lezkyne.cz/viewtopic.php?id=1264

Cena by měla být pod 3000 Kč.
Cena minulé spacáku z minulé objednávky byla: 2755 CZK/ks

Kurz dolaru je dnes lepší, než tomu bylo při první objednávce smile Cena se bude odvíjet podle počtu objednávajících (kvůli poštovnému).

S Honzou R. bychom rádi objednali v první polovině ledna. Dodávka během měsíce. Na spacák z první várky se lze mrknout.

Kdo máte zájem/dotazy, tak sem dejte vědět.

http://s22.postimg.org/ksyt6pxsh/IMG_3395.jpg
http://s22.postimg.org/9fc9vin9t/IMG_3400.jpg

2

Re: Péřové spacáky LEZKYNE.CZ - 2. objednávka

Za mě do toho určitě jdu. Rozhodím také mezi lidi info, uvidíme kdo do toho půjde.

3

To bychom pak měli vyměnit fotky, tyhle byly foceny dost narychlo smile
Ale good luck smile

4

Pokud se do toho půjde tak bych vzal 2.

5

Ahoj bylo by možné objednat i jiné verze(lehčí a menší) spacáků než s výplní 1kg. Popřípadě i jiný poměr než 95/5.

6

Ahoj, pokud jsou spacáky asp. na úrovni Rimo 1000 (zejména tepelnou izolací, resp. min 650 Cuin), abychom v 7tis n.m. nezmrzli, s cenou kolem 2.800,-, bych vzal 2ks (modrá barva), díky předem za kontakt (email, mobil).
Michal (Praha)

7

Aktualne je nas vice jak deset. 3.1. se vracim do Cech, tak to pak zacnem realizovat. Od Stepana take zjistim odpovedi na otazky vyse v prispevcich.

8

Taky me zajima, ale musim rozmyslet, zda ne spis trisezonnak... coz by bylo tak 600g naplne??

9

Martin Bezouška napsal:

Ahoj bylo by možné objednat i jiné verze(lehčí a menší) spacáků než s výplní 1kg. Popřípadě i jiný poměr než 95/5.

Naposledy jsme brali 2 kategorie 800 a 1000g, ale kvůli 1 nebo 2 spacákům to nemá smysl dělat, resp. lze to, ale cenově to vyjde na stejno. Poměr určitě měnit nelze a čím vyšší, tím lepší. Nižší než 90/10 bych u péřáku nikdy ani neuvažoval, pak je lepší duťák

10

worldstar napsal:

Ahoj, pokud jsou spacáky asp. na úrovni Rimo 1000 (zejména tepelnou izolací, resp. min 650 Cuin), abychom v 7tis n.m. nezmrzli, s cenou kolem 2.800,-, bych vzal 2ks (modrá barva), díky předem za kontakt (email, mobil).
Michal (Praha)

Michalovi jsem už psal email. S Rimo 1000 bych osobně nešel ani do 6tis. Já bych zmrzl už ve 3tis.
Rimo je super spacák, kvalita zpracování super, ale cena extrémně vysoká a pro mě maximálně do 3tis venku. Byl jsem s lepším spacákem na MtBlancu a bylo to v oblečení akorát. Kdybych měl jít do 7tis. rozhodně při své zimohřivosti beru vyšší řadu, ostatní by se v něm ale možná upekli a nadávali na jeho výhřevnost. Je to individuální.
Pokud jde o tyto spacáky, vrchní látka byla vodoodpudivá (lepší než Rimo), náplň +/- stejná, tech. zpracování méně vychytané (např. zip by mohl být YKK poslední generace). Ale při ceně 2 vs 7tis prostě musí být někde vidět rozdíl.

Mé odpověď a za mě - do zmíněných podmínek bych nedoporučoval ani jeden typ, ale možná požádejme Vojtu, Hráška, Martinu a další majitele spacáku, jak těch pár letech vidí oni smile

11

midus napsal:

Taky me zajima, ale musim rozmyslet, zda ne spis trisezonnak... coz by bylo tak 600g naplne??

Decathlon, jiná značka....
Na míru nelze 1ks šít, když jich ve fabrice šijí 3000ks/měsíc smile
Už nyní, při odběru cca 10ks budeme mít problém s barvou...lze klidně barvu na přání, ale příplatek rozhodně 100%...

12 Naposledy upravil: Martin Bezouška (5.1.2018 14:09:25)

S. napsal:
Martin Bezouška napsal:

Naposledy jsme brali 2 kategorie 800 a 1000g, ale kvůli 1 nebo 2 spacákům to nemá smysl dělat, resp. lze to, ale cenově to vyjde na stejno. Poměr určitě měnit nelze a čím vyšší, tím lepší. Nižší než 90/10 bych u péřáku nikdy ani neuvažoval, pak je lepší duťák

není tak úplně pravda... čím vyšší poměr tím jsou sice lepší izolační vlastnosti, ale jde dolu životnost... co jsem tak četl tak poměr 98/2 je tak na sezonu až dvě... 95/5 je tak na 2-3(pokud to nejsou sezóny co visí...) nicméně spacák s 1kg peří už vlastním, tak že bych měl zájem jedině o něco menšího cca 0,5 kg ale jak tak koukám jsme maximálně 2...

13

Martin Bezouška napsal:
S. napsal:
Martin Bezouška napsal:

není tak úplně pravda... čím vyšší poměr tím jsou sice lepší izolační vlastnosti, ale jde dolu životnost... co jsem tak četl tak poměr 98/2 je tak na sezonu až dvě... 95/5 je tak na 2-3(pokud to nejsou sezóny co visí...) nicméně spacák s 1kg peří už vlastním, tak že bych měl zájem jedině o něco menšího cca 0,5 kg ale jak tak koukám jsme maximálně 2...

Nějakého prcka, ideálně v tý svítívé zelené bych bral také.

"The worst day of climbing is better than the best day in office."

14

Psal, psal, ale i tak beru 2ks (modré), určitě se neztratí, tak doufám, že se mnou počítáš )

Michalovi jsem už psal email. S Rimo 1000 bych osobně nešel ani do 6tis. Já bych zmrzl už ve 3tis.
Rimo je super spacák, kvalita zpracování super, ale cena extrémně vysoká a pro mě maximálně do 3tis venku. Byl jsem s lepším spacákem na MtBlancu a bylo to v oblečení akorát. Kdybych měl jít do 7tis. rozhodně při své zimohřivosti beru vyšší řadu, ostatní by se v něm ale možná upekli a nadávali na jeho výhřevnost. Je to individuální.
Pokud jde o tyto spacáky, vrchní látka byla vodoodpudivá (lepší než Rimo), náplň +/- stejná, tech. zpracování méně vychytané (např. zip by mohl být YKK poslední generace). Ale při ceně 2 vs 7tis prostě musí být někde vidět rozdíl.

Mé odpověď a za mě - do zmíněných podmínek bych nedoporučoval ani jeden typ, ale možná požádejme Vojtu, Hráška, Martinu a další majitele spacáku, jak těch pár letech vidí oni smile

15

Martin Bezouška napsal:
S. napsal:
Martin Bezouška napsal:

Záleží jak se k tomu chováš, pokud je sbalen pouze na převoz a zbytek na ramínku, tak to bude rozhodně na více než 2 sezóny :) přesto poměr pod 90/10 bych nikomu nedoporučoval...

16

Kdo si chce prohlídnout spacák, tak dejte vědět tento týden. Dneska je k vidění na V16 mezi 19:00-21:00.

17 Naposledy upravil: zenisek.david (7.2.2018 15:18:45)

Takže, kdo si spacák prohlédnout chtěl, tak mi napsal smile
Navrhoval bych tedy spacáky odjednat takto:
1. Barevná varianta Modrá a zelená
2. Hmotnost náplně 1000g
3. Délka - pro výšku osoby do 190 cm, tedy spacák by měl mít 210cm. (z nějakého důvodu ten co objedával Štěpán má reálně 230 cm, což je zase zbytečně velké, tak snad to trefí)

Otázky nebo kometáře?

Počítáme tedy:
Já - 1ks (Modrá)
Jan Rais 1ks (Modrá)
Brzy - 1ks (zelená)
Kristýna 1ks (Modrá, pokud by slo, tak pro <180, ale neni podminkou)
Pelda: 2ks (Morá, Zelená)?
Špičák: 1ks (Je mu to jedno - dostane zelenou)
Krvák - 1ks (Modrá)
Worldstar - 2ks (Modré)
Z.Paul - 1ks (zelená)
Dominika - 2ks (zelená), ale jen v pripade, ze spacaky budou na osobu do 180cm, tedy cca 2m. Jinak neni zajem.
Káťa - 1ks modrá

Worldstar, z.paul, napiste mi do zprav vas tel., at si to potvrdime, ze zajem plati.

18

Modrou Davide smile

19

Možná by stálo za to, aby si ostatní udělali profil na foru a mohli tak využít dalších akcí, které tu běží - třeba lana, letenky, atd.

20

Rád bych informoval o vývoji - momentálně Štěpán nestíhá komunikovat kvůli práci a zahraničí. Osobně budu raději, když to domluví on, vzhledem k tomu, že už s nimi má zkušenosti a historii, takže další vývoj bude koncem měsíce. Všem se omlouvám za zpoždění hmm