1

Téma: Dřevěná posilovací deska - výroba

Ahoj,

chystám se objednat-vyrobit posilovací dřevěnou desku nad dveře
podobnou této:

http://s14.postimg.org/j4w8kx4lt/deska.jpg

Design se dá následně doma upravit - a to jak o madla, tak o dirky.
Vše dle přání budoucího majitele...

Dříve byla cena kolem 500 Kč, očekávám tedy podobnou.
Výhodou je materiál, který nebere kůži.

Přibližné rozměry 80-90cm x 30 x 8cm

Pokud ale víte o někom, kdo by to byl schopen udělat lépe, levněji....nebráním se.
Očekávám objednání cca 5-10ks

Š.

Zájemci:
Petra

2 Naposledy upravil: Péťa (8.7.2013 21:16:04)

Re: Dřevěná posilovací deska - výroba

Já určitě jednu chci! smile Konečně budu moct trénovat ... ikdyž to pak budu N.B.P.ka???

Teda Štěpí, to byla rychlost, ani jsem to nečekala,že se to tu už dneska objeví!

3

Na jakej mašině to je dělaný?  cena vzhledem k rozměrům mě prijde  celkem vysoká....

SMRT NEBO SLÁVA!

4

To nevím....
Dle mého názoru podle to vyráběli podle šablony... + jsem nad tím strávil několik hodin dodatečným zaoblením hran.
Je to nejtvrdší dřevo, co se dělá.

Má představa je dát to někomu, kdo to podle této desky (šablony) vyrobí v několika kusech.
Pokud víš o někom jiném, nebráním se a rád si 2 vezmu pro sebe smile

Jednu pro instalaci mezi dveře a druhou nad ně....
Má myšlenka je mít ,,další,, přenosnou desku, bez jakéhokoliv vrtání do zdi....viz služebky atd.

Dáme na to logo lezkyně a můžeme jet na outdoor veletrh smile

5

Matěji, můžeš jí nechat vyrobit ?

6

Stepane myslim na to furt:)  teoreticky ji muzu vyrobit na masine i sam dyz na to prijde,ale  nemam momentalne kdy   v praci sem od nevidim do nevidim a  pro soukromy zalezitosti zatim masina neni volna smile jinak nevim o nikom kdo by to delal

SMRT NEBO SLÁVA!

7

Matěji,
pochopil jsem že přes Tebe to reálné není...

Proto dávám do placu nabídku, kdo jej chce...
Cena je přibližná, rád bych nechal vytvořit takovou alternativu, aby bylo možné desku přemístít a kdykoliv přimontovat bez vrtání mezi kovová futra, pokud je má ještě dnes někdo doma smile

Zájemci, hlaste se ! smile

8

STepane, nevím jak si to přesně představuješ, ale  asi to nebude tak jednoduchy, a preze me to  asi fakt nepujde:)  asi bych byl schopnej  ji vytvorit  doma, ale   myslim ze cas   straveny nad vyrobou  se opravdu krutě nevyplatí smile

SMRT NEBO SLÁVA!

9

No představuju si to tak, že na výrobu nemáte čas, tak to zadám jako naposledy truhláři...
Ten to za pár stovek vyrobí a vy si s tím dělejte doma, co chcete smile

Já si jednu také beru...:)

10

A nepočkáš s tim ještě na to logo? smile že by to bylo takový pěknější...

There's no such thing as too much power. [Wolfgang Güllich]

11

To se tam pak může nalepit samolepkou....
bylo by to pouze pro naše účely....nikoliv na prodej nebo něco podobného...
Představa je vyrobit cca 10 desek...

12

Já bych si taky jednu vzala, ale libila by se mi vic, kdyby tam byly i "chyty" pro nas, co nemame na prstech hacky...
SLo by to? smile

13

Hele Matěji,
můžeš tedy prosím do příštího týdne zjistit možnou realizaci v práci, případně výrobu přes Verči strejdu ?
Jde mi o to, zda s tím můžeme počítat, či nikoliv...Jednalo by se o 5-10ks...
Stačí nástřel ceny a časový rozsah...

Díky !

PS: Pokud bys to naprogramoval u sebe na mašině, tak nevidím s 10ks žádný problém..

14

Ahoj, chci se jen zeptat jak je to s tou deskou? Mate je uz vyrobenu a rozebrany, nebo je to stale ve fazy ze se to nekdy casem udela. kdyztak bych se pridal a jednu-2 bych si vzaltaky, jestli teda muzu?

15

Tak to je otázka na Matěje, případně někdo další tady říkal, že má v rodině truhláře. Pokud by se jich fakt dělalo 10 a více ks, není co řešit. Výroba je pak podle šablony celkem rychlá. Je to jen o materiálu.
Co Ty na to Matěji a další?

16

Já bych určitě zájem měl... Myslel jsem, že už je dávno hotovo a uzavřeno..

17

Michal Kroupa pracuje se dřevem... Bavil jsem se s nim o tom, ale asi se do toho zrovna moc nemá smile Snad kdybysme ho přímo oslovili s objednávkou 10ti kusů... U mě by se jedna deska taky neztratila - ale ta na obrázku se mi moc nelíbí.. Naposled mi zaujala jedna z FB:
http://lezkyne.cz/upload/files/1214.jpg

Jen ty sklopáky bych tam nedělal tak přísný smile

18

Ja sem se vyjadril jasne:)  teoreticka moznost vyroby  tu je ale  nejsem truhlar,  a  hlavne mam  spousta jinejch  starosti smile kdyz se toho ujme truhlar   bylo by to dle meho  lepší smile  Jo Michal  myslim dílnu má, možná by to  stálo za zkoušku smile

SMRT NEBO SLÁVA!

19

Tak co požádat Michala K. o pár ks toho mého vzoru s možností úpravy hloubky individuálně, tak jak je na obrázku od Vaška ?
Sklopáky jsou stejně na dřevě k ničemu, maximálně tak a poraněné kotníky, ty madla - to souhlasím, né každý to chce hrotit..
Nicméně na mé desce je jasně vidět, jaké chyty jsou nejpoužívanější...je to deska na posilování prstů - šlach, nikoliv na shyby a ladění bicáků smile Na to nepotřebujete desku...

Btw. deska je kopií posilovací desky Wolfganga Gullicha, takže ověření že to funguje tam je smile
Já klidně vezmu 10ks totožné kopie, desky udám bez mrknutí, když bude cena rozumná...

Tzn. desky stále platí smile
Další design asi po domluvě, viz Vaškům comment..

20

Nic proti Gullichovi, ale mně se ta deska prostě nelíbí! Ne funkčností - to věřim, že má vše co je třeba - ale není vůbec estetická... Do bytu bych to nechtěl :-P

A Štěpáne nechápu, proč by nemohla bejt i na shyby? Když už desku, tak bych tam chtěl mít všechno. Tzn. I sklopáky, i madla na shyby :-)

21

Vašku, deska co jsi sdílel obrázek je od beastmakeru a je to vážně hodně dobrá, pěkná a pro prsty příjemná deska, výrobců dřevěných desek je víc. Cena za tu na obrázku je 1,8- 2tis. Jinak desku, kterou vyfotil Štěpán není těžké udělat. Stačí si vše překreslit na dřevo a pak to vyfrézkovat (stačí nějaká menší frézka) a pak jen doladit od třísek a zaoblit hrany apod. podobnou jsem dřív dělal a zvládne to každej a člověk z toho má větší radost, když si jí může ze dřeva udělat sám.. Nebo trochu pracněji s nástavci i do vrtačky.. Jinak dobrou službu udělá kus překližky pár buldoků, nějaká dřevěná lišta, oblina, nějaký chyt... PS: já mám už asi 6 let obyč klasiku balknu 1 od AIXu, je univerzální a je taky super a za dobré peníze, stále jako nová. Není dřevěná, trochu kůži bere, ale nijak zásadně a aspoň tam packy na těch horních oblinách, když člověk shybuje drží.. V BB je  na bouldrovce a v rozcvičovně nainstalováno asi 5 různých desek od různých firem, tak jestli někdo váhá, tak může vyzkoušet tam.. Jinak pěkná, ale drahá deska je od Evy Lopez (Španělka co leze 8c) takovej spíš mini deska kampus, kde jde i shybovat. Občas jí mají někde pověšenou na stěně (např. Smícháč) u nás se dala koupit přes BB stejně jako ty AIXácký nebo ten beastmaker. Možností je mrak....

22

Ok, vzhledově nic moc, to je pravda. Nicméně je otázka zda chceš mít hezkou dekoraci do bytu nebo lézt těžký cesty. Pokud jde o mě, jsem pro to druhé. Co se shybů a sklopaků týká, tak obojí je dle mého názoru k ničemu. Desek jsem měl za celý svůj letecký život asi 5 a ta poslední byla opravdu nejlepší, co se tréninku a síly týká. Říkám jen svůj názor a poptávkám pouze tento jednoduchý typ desky, ale pokud se shodneme i na té z obrázku, nechme vyrobit 10ks od obou a je to smile

Stejně se oboje udají smile  Teď je otázka, kdo nám je vyrobí smile

23

Čau ahoj, Štěpáne z jakého dřeva si jí představuješ a máš nákres s rozměry a rozmístěním dírek? Optal bych se strýce, je to truhlář, třeba by to i šlo, zjistil bych podrobnosti (cenu, termín atd.)

Kdyby už jste měli někoho na výrobu, tak já si jeden kus taky vezmu smile

"The worst day of climbing is better than the best day in office."

24

Sundám doma originál a podle něj se udělá šablona...pak už je to hračka.
Vyplatí se to ale při více než 3 kusech...dřevo je bukové, v podstatě co nejtvrdší...
To by bylo super...

25

Kdybys Tvůj originál překreslil na papír tak bych to v neděli zjistil smile

"The worst day of climbing is better than the best day in office."