Vašku, deska co jsi sdílel obrázek je od beastmakeru a je to vážně hodně dobrá, pěkná a pro prsty příjemná deska, výrobců dřevěných desek je víc. Cena za tu na obrázku je 1,8- 2tis. Jinak desku, kterou vyfotil Štěpán není těžké udělat. Stačí si vše překreslit na dřevo a pak to vyfrézkovat (stačí nějaká menší frézka) a pak jen doladit od třísek a zaoblit hrany apod. podobnou jsem dřív dělal a zvládne to každej a člověk z toho má větší radost, když si jí může ze dřeva udělat sám.. Nebo trochu pracněji s nástavci i do vrtačky.. Jinak dobrou službu udělá kus překližky pár buldoků, nějaká dřevěná lišta, oblina, nějaký chyt... PS: já mám už asi 6 let obyč klasiku balknu 1 od AIXu, je univerzální a je taky super a za dobré peníze, stále jako nová. Není dřevěná, trochu kůži bere, ale nijak zásadně a aspoň tam packy na těch horních oblinách, když člověk shybuje drží.. V BB je na bouldrovce a v rozcvičovně nainstalováno asi 5 různých desek od různých firem, tak jestli někdo váhá, tak může vyzkoušet tam.. Jinak pěkná, ale drahá deska je od Evy Lopez (Španělka co leze 8c) takovej spíš mini deska kampus, kde jde i shybovat. Občas jí mají někde pověšenou na stěně (např. Smícháč) u nás se dala koupit přes BB stejně jako ty AIXácký nebo ten beastmaker. Možností je mrak....