26

Re: Dřevěná posilovací deska - výroba

Z.Paul napsal:

Kdybys Tvůj originál překreslil na papír tak bych to v neděli zjistil smile

Jak si to představuješ ? Předání atd.
Nestačilo by kdybych Ti řekl, jak je deska široká ?
Zapůjčení se nebráním, když uvidím že to půjde smile
Díry jsou všechny kolmé, takže pouze frézová zaležitost...cenová je spíše o materiálu...

27

Tak stačilo by kdybys udělal nákres a třeba ho oskenoval a poslal emailem.
Já bych se pak zeptal jestli by to šlo realizovat.

"The worst day of climbing is better than the best day in office."

28

S. napsal:

Sundám doma originál a podle něj se udělá šablona...pak už je to hračka.
Vyplatí se to ale při více než 3 kusech...dřevo je bukové, v podstatě co nejtvrdší...
To by bylo super...

S. proc co nejtvrdsi drevo?  Listy od A Muerte jsou z lipoveho, coz je presny opak.

Anything less than immortality is a complete waste of time

29

Tak jsem se predcasne ptal a problem by byl se drevem. Jelikoz se truhlarinou nezivy (maka na sachte) tak nema zasobu ani zdroje. Taky by to bylo na delsi dobu, kdy by to delal ve volnu.

Ale jak jsem psal, kdyz budete mit uz zarizenou vyrobu tak jeden kus beru.

30

Ok, díky za zjištění...

Já to vidím následovně...pokud někdo chcete tuto desku, napište to sem a já ji nechám za cca 500 CZK vyrobit u truhláře, co mi dělal nahrubo i tu na fotce - kdo, chce nechť bere. Deska je určená na trénink silných prstů, nikoliv na ozdobu a už vůbec ne s madlama. Já jí určitě beru.

Pokud jde o jakoukoliv jinou navrhu založit nové vlákno (tohle přejmenovat, ať v tom není maglajz) a v novém vláknu se shodněte na finálním typu, který chcete - hoďte tam obrázky, odkazy, představy, plánky atd.
Můžete pak finální kousek koupit (pak se bude jednat o tvrdou kopii) nebo navrhuji vymyslet si něco mezi více kusy - tzn. vlastní návrh desky, podle které se nechá vyrobit prototyp (může opět vycházet částečně z nějakého originálu, který pro představu raději doporučuji koupit).
Jakmile jej budete mít, najdu partnera, který nám vyrobí tolik desek kolik budete chtít s cenou do pár stovek...
Mohla by potom vzniknout podobná nabídka jako na trička nebo brýle ( jde o nastavení CNC stoje a materiál, nic víc )

Ok ???

31

Já si jdu do OBI pro pilník a uvidíme se na jaře! smile

V týhle akci asi nepojedu Štěpáne - každej bude mít vlastní představy a nebude snadný je sjednotit... Já osobně už jsem se zamiloval do tý z mýho příspěvku smile

Ale jestli z toho dokážeš udělat zase masovou akci, tak ti držim palce! big_smile

There's no such thing as too much power. [Wolfgang Güllich]

32

Já bych do toho šel, když se shodne víc lidí na jedný variantě, tak se přidám smile

33

Pro mě za mě, pokud z té vybrané uděláme odlišnou kopii, tak v tom nevidím problém, ale musí to vypadat jinak...
To si musí vzít někdo na starost...

Např. sklopáky budou částečně nahrazeny madly, protože většina lidí ty sklopáky ani neudrží, případně to rozumně namixovat..
Angažujte se, vytvořte a já zajistím zbytek. Na místo 2500 CZK ji budete mít za desetinu smile

34

Desku bych chtěl, je mi poměrně jedno jakou. Jde mi hlavně o to, že výroba bude levná..
Jen tedy nevím, jestli se shodneme na nějakém typu.. Štěpánovo deska z úvodního příspěvku mi nepřijde vůbec špatná..

35

S. napsal:

Ok, díky za zjištění...

Já to vidím následovně...pokud někdo chcete tuto desku, napište to sem a já ji nechám za cca 500 CZK vyrobit u truhláře, co mi dělal nahrubo i tu na fotce - kdo, chce nechť bere. Deska je určená na trénink silných prstů, nikoliv na ozdobu a už vůbec ne s madlama. Já jí určitě beru.

Pokud jde o jakoukoliv jinou navrhu založit nové vlákno (tohle přejmenovat, ať v tom není maglajz) a v novém vláknu se shodněte na finálním typu, který chcete - hoďte tam obrázky, odkazy, představy, plánky atd.
Můžete pak finální kousek koupit (pak se bude jednat o tvrdou kopii) nebo navrhuji vymyslet si něco mezi více kusy - tzn. vlastní návrh desky, podle které se nechá vyrobit prototyp (může opět vycházet částečně z nějakého originálu, který pro představu raději doporučuji koupit).
Jakmile jej budete mít, najdu partnera, který nám vyrobí tolik desek kolik budete chtít s cenou do pár stovek...
Mohla by potom vzniknout podobná nabídka jako na trička nebo brýle ( jde o nastavení CNC stoje a materiál, nic víc )

Ok ???

Věřte mi.... smile

36

Ahoj,

posílám trochu aktualizaci, pokud jde o desku.
Deska z prvního příspěvku jde do výroby...pokud je tedy zájem, dejte mi vědět, ať vím s čím moho počítat.

http://s14.postimg.org/j4w8kx4lt/deska.jpg

V případě té druhé, kde jste našli zalíbení, můžeme ji objednat a následně okopírovat. Jen se domnívám, že to je deska
na budování velkých svalů, nikoliv silných prstů smile

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0107/6442/products/2000Series_large.jpg

37

Což mi připomíná, rád bych zapracoval na systému uchycení desky nad futra tak, aby bylo možné ji kamkoliv a kdykoliv přichytit, bez nutnosti vrtání.
Něco ve smyslu rozepření mezi futra (což v případě obložek není moc reálné) nebo raději systémem vycházející z faktu,
že čím větší vahou na desce visíš, tím více dochází k sevření zdi, na které je deska uchycena - něco jako samosvorný systém, systém svěrek smile

Něco jako toto:
http://www.uni-max.cz/fotocache/fullsize/nos_030_psd.jpg
nebo
http://www.hobynaradi.cz/2867-thickbox/nosic-desek.jpg
nebo princip:
http://obchod.damoslovakia.sk/images/content/produkty/triumf_tools/65_23397.jpg

38

Ahoj,
Minulý týden jsem zadal výše uvedenou desku do výroby.
Objednal jsem 5 ks, s cenou kolem 500 CZK.

Kdo má zájem, nechť se ozve....
1 ks si jako cestovní model zamlouvám pro sebe smile s tím, že jej snad nebude nutné vrtat.

Nějaký zájemce?

39

Zítra jdu vyzvednout desky a pak dám na net...

40

Já bych radši brala tu druhou...jestli nas bude vic a bude se objednavat?
A k té první, co už je - dají se tam přidělat ta madla? Viz první příspěvěk...

41

Ahoj, taky mám zájem o dva kusy desky:)

42

Ahoj,

potřebujeme více zájemců, pak nemám problém zadat smile
Tak shánějte, ať to můžeme zadat to výroby...

43

Na kolik kusů chceš poptávku, aby jsi to mohl zadat?