Re: Přechytování stěny ZČU 8-9.2 - víkend !
třeba pizza:D
Nejste přihlášen. Více informací se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům.
Lezu, leze, lezeme » USK » Přechytování stěny ZČU 8-9.2 - víkend !
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
třeba pizza:D
OK u mlčim ale mate me nasvedomi kdyz mam hlad je semnou k nevydrzeni.....
Protože když se každýmu koupí pizza, tak je po penězích a ty sníš tři!! Takže by jsi byl stejně hladový
Jinak, to byl jen návrh...pokud je nějaký lepší nápad, tak sem s ním At vím, jestli se mám zítra nějak namáhat s přípravou či ne? A co ten párkovač?
OK u mlčim ale mate me nasvedomi kdyz mam hlad je semnou k nevydrzeni.....
Matěji, v Tvém případě se na Tebe dotace na jídlo nevztahuje
Vem si vlastní jídlo, požádej případně Verču a je klid
To Ani,
já myslím, že toustovač a tousty, resp. navrhované housky jsou dobrý nápad. V kombinaci s těmi párky to vidím schůdné řešení.
Na pečení bych se upřímně ,,vyprd,,. Né že bych nechtěl pochválit zlaté české ručičky, ale pokud budou housky, koupená pomazánka a párky, budeme mít co dělat, abychom při tom soustavném jezení také něco postavili...
Jen k té pizze, 20x pizza a je po budgetu...za ty kačky máte pečiva, pomazánek a masa na celý týden...
Díky za nabídku a případnou pomoc
parkovač vemu nepocital jsem kolik nas bude
takze nevim jak ty penize vychazej nadruhou stranu bych si klidne teplejsi jidlo dal
ale prome zame si treba skocim na cinu do teska. ale jak rikam je to tezky planovani kdyz se to resi den pred akci:D
Mohu sebou vzít toustovač, pokud o něj máte zájem. Pokuste se mi dát v čas vědět. Díky
Vem, bude se hodit
Mohu sebou vzít toustovač, pokud o něj máte zájem. Pokuste se mi dát v čas vědět. Díky
Poprosil bych všechny kdo natáčeli nebo fotili a byly by ochotní mi data věnovat, pošlete mi odkaz, kde si je stáhnu. Udělám z toho pěknou vzpomínku. Děkuji.
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lezu, leze, lezeme » USK » Přechytování stěny ZČU 8-9.2 - víkend !