101

Re: Přechytování stěny ZČU 8-9.2 - víkend !

třeba pizza:D

SMRT NEBO SLÁVA!

102

OK  u mlčim ale    mate me nasvedomi kdyz mam hlad je semnou k nevydrzeni.....

SMRT NEBO SLÁVA!

103

Protože když se každýmu koupí pizza, tak je po penězích a ty sníš tři!! smile Takže by jsi byl stejně hladový

104

Jinak, to byl jen návrh...pokud je nějaký lepší nápad, tak sem s ním smile At vím, jestli se mám zítra nějak namáhat s přípravou či ne? A co ten párkovač?

105

Prochy napsal:

OK  u mlčim ale    mate me nasvedomi kdyz mam hlad je semnou k nevydrzeni.....

Matěji, v Tvém případě se na Tebe dotace na jídlo nevztahuje smile
Vem si vlastní jídlo, požádej případně Verču a je klid smile

106

To Ani,

já myslím, že toustovač a tousty, resp. navrhované housky jsou dobrý nápad. V kombinaci s těmi párky to vidím schůdné řešení.
Na pečení bych se upřímně ,,vyprd,,. Né že bych nechtěl pochválit zlaté české ručičky, ale pokud budou housky, koupená pomazánka a párky, budeme mít co dělat, abychom při tom soustavném jezení také něco postavili... smile

Jen k té pizze, 20x pizza a je po budgetu...za ty kačky máte pečiva, pomazánek a masa na celý týden...

Díky za nabídku a případnou pomoc

107

parkovač vemu  smile   nepocital jsem kolik nas bude smile  takze nevim jak  ty penize vychazej nadruhou stranu bych si klidne teplejsi jidlo dal big_smile ale prome zame si  treba skocim na cinu  do teska. ale jak rikam  je to tezky planovani  kdyz se to resi den pred akci:D

SMRT NEBO SLÁVA!

108 Naposledy upravil: vanek-matej (8.2.2014 02:16:44)

Mohu sebou vzít toustovač, pokud o něj máte zájem. Pokuste se mi dát v čas vědět. Díky smile

"Lepší je být malý horolezec, než velká mrtvola!" Ronald Gorničevič

109

Vem, bude se hodit smile

vanek-matej napsal:

Mohu sebou vzít toustovač, pokud o něj máte zájem. Pokuste se mi dát v čas vědět. Díky smile

110

Poprosil bych všechny kdo natáčeli nebo fotili a byly by ochotní mi data věnovat, pošlete mi odkaz, kde si je stáhnu. Udělám z toho pěknou vzpomínku. Děkuji.  smile

"Lepší je být malý horolezec, než velká mrtvola!" Ronald Gorničevič