Téma: Lezecky na Aukru
Narazila jsem na Aukru na lezecky Sqark za 399 az 499, vic typu a velikosti, nevypadaj spatne. Mate s nima nekdo zkusenosti?
Nejste přihlášen. Více informací se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům.
Lezu, leze, lezeme » Nabízím » Lezecky na Aukru
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Narazila jsem na Aukru na lezecky Sqark za 399 az 499, vic typu a velikosti, nevypadaj spatne. Mate s nima nekdo zkusenosti?
Některý nevypadaj špatně
No ta cena je v podstate tak nízká , že se skoro bojim aby nebyli ze dřeva nikdy sem o nich ani neslysel, ale oficialni stranky maj pekne udelany
No ta cena je v podstate tak nízká , že se skoro bojim aby nebyli ze dřeva
nikdy sem o nich ani neslysel, ale oficialni stranky maj pekne udelany
no jestli jsou dreveny tak si je nakup. pro taskovy poleno jako ty optimalni volba
Asi s Mirou nejaky zkusime, tak kdyby chtel jeste nekdo z Plzenaku, tak to muzem objednat najednou
Tak my uz nakupujem, pisou tam ze max. 3 polozky na balik na jedno postovny, takze domlouvat nejakou velkou spolecnou objednavku nema smysl. Tak jsem zvedava, co nam prijde
Prochy napsal:No ta cena je v podstate tak nízká , že se skoro bojim aby nebyli ze dřeva
nikdy sem o nich ani neslysel, ale oficialni stranky maj pekne udelany
no jestli jsou dreveny tak si je nakup. pro taskovy poleno jako ty optimalni volba
Je pravda ze s normalnima lezkama ty 8c+ bouldery zacinam kosit dost krute, tak bych mel zkusit tyhle at se musim drobet snazit
rikal jsem si ze jsou mi nejake povedome
(U horolezecké obuvi Bufo dojde ke změně jména na Sqark)
takze moje odpoved je ze nic nevydrzi
ale az vam prijdou rad se na ne podivam...
No a nebo pokud budete chtít mám super boty z východu
Vypadají podobně, ale je nutné objednat min. 100 párů
Cena nestojí ani za řeč, bufa jsou předražený
Třeba bysme 100 párů dali dohromady, kdyby se to rozběhlo
Tak my uz nakupujem, pisou tam ze max. 3 polozky na balik na jedno postovny, takze domlouvat nejakou velkou spolecnou objednavku nema smysl. Tak jsem zvedava, co nam prijde
Ahoj, co Vám přišlo? Podle obrázků vypadají, že by stačily na umělku, je to tak i v reálu?
Edit: tak mi to nedalo a objednal jsem si ty s Vibramem za 600, kolegyně brala jedny za 500 a jedny za 400. Otestujem a dáme vědět ;-)
kammie napsal:Tak my uz nakupujem, pisou tam ze max. 3 polozky na balik na jedno postovny, takze domlouvat nejakou velkou spolecnou objednavku nema smysl. Tak jsem zvedava, co nam prijde
Ahoj, co Vám přišlo? Podle obrázků vypadají, že by stačily na umělku, je to tak i v reálu?
Edit: tak mi to nedalo a objednal jsem si ty s Vibramem za 600, kolegyně brala jedny za 500 a jedny za 400. Otestujem a dáme vědět ;-)
Nam se zdaji byt super, na umelku za tu cenu urcite
Zrovna prisly, za ty prachy vypadaji lip nez jsem cekal. Velikostne bych rekl, ze jsou srovnatelny s RP Ozone.
Tak to zní super ne ?
Ziggy s vibramem - 7a na umělce s rozvázanýma lezkama (snesl bych o půl čísla menší). Drží krásně.
Crafty s vibramem - ty má kolegyně, podle jejího vyjádření výrazně lepší než současně používané Sportivy Katana, které má podlepované
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lezu, leze, lezeme » Nabízím » Lezecky na Aukru