1

Téma: Lezecky na Aukru

Narazila jsem na Aukru na lezecky Sqark za 399 az 499, vic typu a velikosti, nevypadaj spatne. Mate s nima nekdo zkusenosti?

http://aukro.cz/listing/user/listing.php?us_id=3188215

2

Re: Lezecky na Aukru

Některý nevypadaj špatně smile

3

No  ta cena  je v podstate tak nízká , že se skoro bojim aby nebyli ze dřeva big_smile   nikdy  sem o nich ani neslysel, ale oficialni stranky  maj  pekne udelany smile

SMRT NEBO SLÁVA!

4

Prochy napsal:

No  ta cena  je v podstate tak nízká , že se skoro bojim aby nebyli ze dřeva big_smile   nikdy  sem o nich ani neslysel, ale oficialni stranky  maj  pekne udelany smile

no jestli jsou dreveny tak si je nakup. pro taskovy poleno jako ty optimalni volba smile

Anything less than immortality is a complete waste of time

5

Asi s Mirou nejaky zkusime, tak kdyby chtel jeste nekdo z Plzenaku, tak to muzem objednat najednou

6

Tak my uz nakupujem, pisou tam ze max. 3 polozky na balik na jedno postovny, takze domlouvat nejakou velkou spolecnou objednavku nema smysl. Tak jsem zvedava, co nam prijde smile

7

Hrashka napsal:
Prochy napsal:

no jestli jsou dreveny tak si je nakup. pro taskovy poleno jako ty optimalni volba smile

Je pravda ze s normalnima lezkama ty 8c+ bouldery zacinam kosit dost krute, tak bych mel zkusit tyhle at  se musim drobet snazit  big_smile

SMRT NEBO SLÁVA!

8

rikal jsem si ze jsou mi nejake povedome
(U horolezecké obuvi Bufo dojde ke změně jména na Sqark)
takze moje odpoved je ze nic nevydrzi smile
ale az vam prijdou rad se na ne podivam...

9

No a nebo pokud budete chtít mám super boty z východu smile
Vypadají podobně, ale je nutné objednat min. 100 párů sad
Cena nestojí ani za řeč, bufa jsou předražený smile

10

Třeba bysme 100 párů dali dohromady, kdyby se to rozběhlo smile

"The worst day of climbing is better than the best day in office."

11 Naposledy upravil: sedlos (2.5.2014 11:11:56)

kammie napsal:

Tak my uz nakupujem, pisou tam ze max. 3 polozky na balik na jedno postovny, takze domlouvat nejakou velkou spolecnou objednavku nema smysl. Tak jsem zvedava, co nam prijde smile

Ahoj, co Vám přišlo? Podle obrázků vypadají, že by stačily na umělku, je to tak i v reálu?

Edit: tak mi to nedalo a objednal jsem si ty s Vibramem za 600, kolegyně brala jedny za 500 a jedny za 400. Otestujem a dáme vědět ;-)

12

sedlos napsal:
kammie napsal:

Ahoj, co Vám přišlo? Podle obrázků vypadají, že by stačily na umělku, je to tak i v reálu?

Edit: tak mi to nedalo a objednal jsem si ty s Vibramem za 600, kolegyně brala jedny za 500 a jedny za 400. Otestujem a dáme vědět ;-)

Nam se zdaji byt super, na umelku za tu cenu urcite smile

13

Zrovna prisly, za ty prachy vypadaji lip nez jsem cekal. Velikostne bych rekl, ze jsou srovnatelny s RP Ozone.

14

Tak to zní super ne ?

15

Ziggy s vibramem - 7a na umělce s rozvázanýma lezkama (snesl bych o půl čísla menší). Drží krásně.
Crafty s vibramem - ty má kolegyně, podle jejího vyjádření výrazně lepší než současně používané Sportivy Katana, které má podlepované