Téma: Facebook stránky - jak na to
Ahoj,
je tu někdo trochu znalý v zakládání stránek na FB - typu facebook.com/mammut
Nedaří se mi a bojuju s tím...
Založil jsem čerstvě profil, ale nějak se mi nedaří....
Uvítal bych případnou pomoc.
Díky Š.
Nejste přihlášen. Více informací se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům.
Lezu, leze, lezeme » Poraďte » Facebook stránky - jak na to
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Ahoj,
je tu někdo trochu znalý v zakládání stránek na FB - typu facebook.com/mammut
Nedaří se mi a bojuju s tím...
Založil jsem čerstvě profil, ale nějak se mi nedaří....
Uvítal bych případnou pomoc.
Díky Š.
něco takového, jako zakládal Véna ? https://www.facebook.com/lezkyne?fref=ts
já to mam v pravo nahoře, když kliknu na takovou šipku, tak se mi rozvine nabídka a tam je vytvořit stránku... a už si vybíráš jakou chceš vytvořit atd.
Verčo, tak jsem na to koukal a bohužel se mi to nedaří...:(
Asi už jsem na FB starej
Nezakládál jste někdo stránku na FB již v minulosti ?
Díky Š.
Tak s tím bojuju co to jde
Neznáte někoho kdo má velmi dobré zkušenosti s FB, zákládáním stránek, jejich úpravu atd.
Už si fakt nevím rady...
Díky
Zdar, koukal jsem na Fejsbůk a když kliknu vpravo nahoře na tu šipku, dáš "vytvořit stránku" pak si vybereš 1 z 6 nabízených možností - v rolovacím seznamu si vybereš kategorii kam ji zařadit, napíšeš název a máš hotovo? Pak se ploklikáš pár dalšíma věcma, ale myslím že to už bude dost intuitivní.
Ahoj,
nenašel by se nějaký dobrovolník, který by mi s těma dvěma FB stránkama pomohl?
Jde mi o založení stránek přímo na email k daným stránkám, nikoliv přes můj soukromý email.
Řešil jsem již něco s Rajtíkem, ale mám pocit, že se nám to nepodařilo a řešili jsme jako podstránku k osobnímu účtu.
Plus mi samozřejmě trápí vzhled, to je boj
Díky
S FB mám zkušenosti minimální, ale mám za to, že stránku jako stránku firmy musíš zakládat přes nějaký osobní účet... ale nedělal jsem to.
jj podle mě taky, vždycky když zakládáš nějakou stránku, tak jí musí spravovat nějaký správce, tedy osobní účet, kterej můžeš ale založit na e-mail k těm stránkám... tam tě budou chodit všechny spamy atd, ale budeš mít účet (profil) na kterym třeba nemusíš mít vůbec nic, plus i ty stránky.
Prostě a jednoduše vlezeš na fb, tam se zaregistruješ pod e-mailem k těm stránkám a pak už jenom na tomhle účtě založíš stránky a přes ten účet je spravuješ
jj podle mě taky, vždycky když zakládáš nějakou stránku, tak jí musí spravovat nějaký správce, tedy osobní účet, kterej můžeš ale založit na e-mail k těm stránkám... tam tě budou chodit všechny spamy atd, ale budeš mít účet (profil) na kterym třeba nemusíš mít vůbec nic, plus i ty stránky.
Prostě a jednoduše vlezeš na fb, tam se zaregistruješ pod e-mailem k těm stránkám a pak už jenom na tomhle účtě založíš stránky a přes ten účet je spravuješ
Verčo,
neměla by si chuť mi s tím pomoct?
Něco už jsem zkoušel s Vaškem, ale nějak jsme na to nepřišli. Podle mě to přímo na e-hop nebo jiné stránky nejde...
Stejně jako lezkyne, která je založená jako podstránka zakladatele
https://www.facebook.com/help/community … 7927466183
Tak to asi vzdávám - nejsem expert přes facebook, ale dříve bylo možné založit si firemní stránku bez nutnosti osobního profilu,
od 2014 to podle mě nejde
Nějaká rada na závěr... ?
jj bez osobního profilu to asi nejde.. když vlezu na stránky facebooku tak dam rovnou založit stránku společnosti, ale chce to po mě přihlášení... ráda ti pomůžu, ale nikdy jsem to nedělala... ale pokud se založí ten profil, tak by to neměl být problém ne? jestli to teda chápu správně
Štěpáne normálně založ na FB profil pro imaginární osobu, která bude představovat majitele firmy (registrační e-mail použij "info@....cz") a z tohohle účtu vytvoř stránky jaký chceš. Podle mě můžeš vytvářet stránky i ze svýho osobního účtu (například zkus na FB dohledat zakladatele stránek lezkyne.cz), ale pokud ti to nevyhovuje, máš ještě tuhle alternativu.
Můžeme to zase někdy zkusit. Podle mě chceš něco úplně stejnýho, jako je profil lezkyne na FB
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lezu, leze, lezeme » Poraďte » Facebook stránky - jak na to