1

Téma: Kampus na univerzitě

Tak kdo by se tu z nás chtěl angažovat? Asi to sežere hodně času...

Pro ty co neví:
Valach nakonec svolil, že by se na stěnu dal kampus instalovat. Díky našemu Hosovi by tak mohl být kampus nainstalován přímo ve vratech u velkýho převisu. Jediná podmínka je, že musí být demontovatelný!

Zatím panuje taková představa, že bysme v levé straně vrat navrtali do stropu a tý jedný stěny převislou desku cca 1-2m širokou a pokud by začínala řekněme od prsou, tak kolem 2m vysokou.

Náklady by podle mě zvládly pokrýt oddílový peníze - to je ještě třeba ověřit.

Celá tahle akce si vyžaduje jednoho člověka, kterej udělá návrh, nechá odsouhlasit, sežene materiál, náčiní, makáče a zamluví volnou chvilku v tělocvičně na stavbu smile

Hlásí se někdo dobrovolně? Já osobně bych to viděl až někdy po zkouškovym...

There's no such thing as too much power. [Wolfgang Güllich]

2

Re: Kampus na univerzitě

Normalne bych se toho ujal, ale zacatkem pristiho roku budeme mit zrejme dost napilno, takze si nic organizovat netroufam.  Kazdopadne nabizim veskerou moznou pomoc pri montazi apod...

Anything less than immortality is a complete waste of time

3

Já bych to viděl tak, že jeden sežene dřevo, druhej nářadí, třetí sjedná termín, ... Ale chce to ještě někoho nahoru, kdo to přerozdělí dál :-)

Já si rád vezmu na starost nářadí! (Když mi někdo řekne co je třeba teda...) :-D

4

Kampus jako takový bych osobně nejraději udělal u někoho a pak ho jen dovezl nainstalovat. Ale na běhání pro povolení se necítím. Takže rád pomůžu, co se týče práce a nářadí mám taky dost.

5

Zdar, pokud chcete, klidně se ujmu nějakýho vyjednávání a běhání... Dostanu se k tomu ale až v únoru... Myslím si, že zase tak hodně to nehoří... Zatím máme jen jednoho makáče s nářadím, viď Vašku. big_smile

6

No já bych spíš nejprve čekal trošku širší ohlasy smile Abysme si to nestavili jen my 3 pro nás 3! big_smile

Taky jsem pro spustit akci až bude zase klídek...

A Hoso, myslíš že je to lepší složit někde jinde a pak převážet? Já to teda nikdy takovou věc nestavil, ale radši bych to stavil přímo na míru. Když si tam otevřeme vrata, tak máme prostoru habakuk smile

7

Tak jestli čekáš širší ohlasy, tak to to můžeme rovnou zabalit... wink Kampus podle mě moc lidí používat nechce a tím pádem se ti ani nepřihlásí. Já sám vím, že kampusu se budu ještě nějakej ten měsíc vyhýbat obloukem.

Nevidím ale problém v tom udělat kampus i za předpokladu toho, že na něm bude skotačit jen menšina. To máš to samý jako když by Vojta měl čekat s postavením devítkový cesty na více lidi, co polezou stejnou obtížnost.
Takže klidně bych se nebál toho stavět si kampus ve třech lidech pro ty tři lidi...

Vašek napsal:

No já bych spíš nejprve čekal trošku širší ohlasy smile Abysme si to nestavili jen my 3 pro nás 3! big_smile

Taky jsem pro spustit akci až bude zase klídek...

A Hoso, myslíš že je to lepší složit někde jinde a pak převážet? Já to teda nikdy takovou věc nestavil, ale radši bych to stavil přímo na míru. Když si tam otevřeme vrata, tak máme prostoru habakuk smile

8

Já jsem taky pro kampus!
A chtěla bych být v týmu makáčů, v podávání šroubků mám velikou praxi smile

9

Takže   abych  taky přispěl nějakym moudrem, jelikož sem si kampus  stavěl doma  a rozměry  by měli podle komentář bejt podobny smile

Určitě bych  to nechal  až po zouškovym,  každopádně  co se týče montování  tak jsou dvě možnosti.Buď na místě a  nebo  u někoho  doma a pak to jen  přidělat,  pokud se to bude dělat na místě, bude to chtít  detajlní plán  všeho co bude  třeba  tj, přesné rozměry a počet trámků  aj.  Nerad bych aby  to  ztroskotalo na tom,  že budeme mít o šroubek míň smile 

Další věc  je  teda cena... ta se bude odvijet  podle   velikosti a samozdrejme podle  tlošťky  základní desky smile  doporučoval bych tak  něco kolem 15 mm klasické překližky  smile   bude  záležet na  uchycení a vystužení....silnější  nemá smysl smile  uchycení bych viděl  na  dva čepy nahoře   a  na dva dole   ztoho plyne  velice  snadná  montáž a  demontáž smile  je  to v podstatě jako vrátka  ale o 90 stupňů otočený smile
Samotna  vyroba zabere chviliču a myslim si že je zbytečný ,aby se na tom podílelo x lidí, akorat by  sme se motalia  překáželi si ,  takže bych to viděl  udělat návrh a nějak  se finalne domluvit a   vyyrobu aby obstarali max  dva  zvolený lidi smile

Další věc, čím to bude osazeno ? lišty, lišty+chyty?  za mě osobně  říkám  lišty si nechat vyrobit u truhláře... mě je udělal za 40kč/ks  ale pokud  někdo  se chce  angažovat   tak do toho big_smile    tuším ,   a  dkonce  tuším i od koho padnou navrhy že si lišty uděláme sami , vždyť  je to jenkus  dřeva  s  dírama smile  nemam nic  proti, kdo si myslí že na to má   ,  at přinese  vzorek ke schválení smile   co je taky  docela  dobrá věc je  z jedný strany  seříznout násadu např. od koštěte...neni to vubec  špatná lišta  smile

No   tak  to je zatim  všechno myslel sem ze toho napisu vic  ale  v pulce premejsleni  sem dostal hlad  takze  az se najim zase sem neco dopisu.....je  to takova  nesrozumitelna zmet  blbosti ale  snad  si to z toho vytahnete:) takze  sup sem s dalsima komentarema

SMRT NEBO SLÁVA!

10

uf to byl vyčerpávající komentář big_smile ráda bych pomohla, ale asi jako píše Matýsek bych se akorát tak motala big_smile takže pokud budete chtít  u toho vyfotit, nebo přinést svačinku nebo zabavit, jsem k dispozici big_smile

11

Tak já pořád nevim, kde to vlastně stavět big_smile Asi by bylo dobrý mít něco už připravenýho...

Prochy a ty vrátka asi nezaberou celý vrata tongue Nebo jo? Asi by nebylo dobrý, kdyby do něj někdo spadnul (zas tak pevně tam nebude) a tam vpravo bych ten stropík nechal - ať ho máme aspoň někde, ne? smile

12

Vašek napsal:

Tak já pořád nevim, kde to vlastně stavět big_smile Asi by bylo dobrý mít něco už připravenýho...

Prochy a ty vrátka asi nezaberou celý vrata tongue Nebo jo? Asi by nebylo dobrý, kdyby do něj někdo spadnul (zas tak pevně tam nebude) a tam vpravo bych ten stropík nechal - ať ho máme aspoň někde, ne? smile

Nejakou  vizi mam,  nebude to podle me  tak jednoduchy  jak si myslite,    chce to pivo a hodne toustu smile  Kadopadnelasku jako technickou podporu urcite beru big_smile

Dam dohromady nejakej nacrt  abych objasnil ty trable smile

SMRT NEBO SLÁVA!

13

Takže v podstatě máme makáče, máme podporu, dáme dohromady i návrh( předpokládam, že Matěj návrh zvládne??) Určitě bych to udělal u někoho a až potom to na místo dovezl. Takže zbývá otázka kdo to oběhá?? Cítí se na to někdo?

14

Hele, kdybyste zadávali lišty nějak rozumně, docela rád bych se připojil.