Re: Nové chyty/struktury na stěnu
Nejsou, domlouvali jsme se, že je dodám v únoru. Doprava by byla pekelně drahá, proto jej přivezu osobně.
Díky za pochopení...
Nejste přihlášen. Více informací se zobrazí pouze přihlášeným uživatelům.
Lezu, leze, lezeme » USK » Nové chyty/struktury na stěnu
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Nejsou, domlouvali jsme se, že je dodám v únoru. Doprava by byla pekelně drahá, proto jej přivezu osobně.
Díky za pochopení...
Štěpáne Věrka na volnym něco zmiňovala, že by Ústí třeba neměli tak úplně z ruky. Nechci nic organizovat, jenom předávam informace dál Třeba by sis pak nemusel dělat kvůli chytům výlet od Labáku
To nezní špatně
Pokud má kombíka a chce si pohrát s cca 200 kg nebo kolik mají, tak by nemusel být špatný...
Zítra vyzvedávám v Praze, přivezu na KTS do konce týdne...
Tak zítra přivezu kolem poledne na ZCU
Chyty jsou perfektní, jsem z nich nadšenej :-)
Jen škoda, že na stěnu přijdou až v květnu na závody. To se jich moc nenabažim :-(
Ach jo... takže se z nich bude stavět až na závody??? To je na kokot... A já se těšil, že si něco postavím.
Martine, jestli je to na kokot, tak sis v podstate presne odpovedel co si tak akorat muzes postavit Ale nevidel bych to tak cerne. Pokud se chces realizovat, na stene je spousta neoblibenych cest, ktery kdybys sundal a postavil lepsi tak budeme vsici radi!
No a abych si i ja nestavel jenom kokota, tak pristi tyden sundam svoji piskovou + stepanovo piskovou u samojistitka a postavim z nich neco prijemne lezitelneho pro holky a vojtu.
Těch nových chytů je dost, možná by se Valach nechal přemluvit aby se třeba aspoň jedna nová cesta postavila...
Jinak souhlasim s Hrashka, že bychom se mohli zaměřit na přestavění cest, které nejsou oblíbené. Přeci jen ty cesty jsou tam už zase rok a všichni jsme si je už přelezli, tak proč postupně nepřestavovat ty co jsou hnusný.
Martine, jestli je to na kokot, tak sis v podstate presne odpovedel co si tak akorat muzes postavit
Ale nevidel bych to tak cerne. Pokud se chces realizovat, na stene je spousta neoblibenych cest, ktery kdybys sundal a postavil lepsi tak budeme vsici radi!
No a abych si i ja nestavel jenom kokota, tak pristi tyden sundam svoji piskovou + stepanovo piskovou u samojistitka a postavim z nich neco prijemne lezitelneho pro holky a vojtu.
To se opovaž, včera jsem jí zase vylezl na OS
Přemluvte Valacha, ať se chyty použijí obratem, nemá smysl kvůli závodou odkládat.
To jsem je mohl dodat až v polovině roku. Závodní cesty přece mohou být zase kroužkovány.
Hrashka napsal:Martine, jestli je to na kokot, tak sis v podstate presne odpovedel co si tak akorat muzes postavit
Ale nevidel bych to tak cerne. Pokud se chces realizovat, na stene je spousta neoblibenych cest, ktery kdybys sundal a postavil lepsi tak budeme vsici radi!
To se opovaž, včera jsem jí zase vylezl na OS
Přemluvte Valacha, ať se chyty použijí obratem, nemá smysl kvůli závodou odkládat.
To jsem je mohl dodat až v polovině roku. Závodní cesty přece mohou být zase kroužkovány.
pokud ji das jeste jednou na OS tak ji nejen ze nesundam, ale jeste ti odpustim ty nanuky co mi dluzis. Btw. pokud ti reknu ze z ty cesty uz je x chytu sundanejch a pouzitejch v jiny ceste, je to porad jeste OS nebo uz jenom flash?
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Lezu, leze, lezeme » USK » Nové chyty/struktury na stěnu