1

Téma: Boulder/grill akce u KTS (17.3.)

Ahoj,

včera mi Jirka říkal, že by chtěl příští týden začít osazovat nový boulder před KTS. Mluvil o pátku 17.3. cca od 10h.
Což takhle se tam sejít? Vím, že pracující to budou mít složitější - nebo bych to zkusil dohodnout, že pak nářadí, cajky a zbylé chyty uklidíme později. Dotáhnout grill, nějaký pivečko, aj. a udělali bychom tam menší slezinu s tím, že si můžeme postavit cesty a zalézt na úplně nových chytech!!!
Všiml jsem si, že chcete jet následný víkend do Jury, tak byste měli nějaké "rozehřátí" O:-) (rád bych se přidal, ale minulý víkend se mi vysypalo na boulderu koleno, takže tomu chci nechat klid a spíš se teď zaměřuji na vypilování umění slack/highline). Každopádně na velikonoční výjezd bych se rád přidal pokud nebude práce.

PS: další víkend (24.-26.3.) je v Srbsku v Alkazaru highline sešlost i s případným lezením (za mě jedno z nejhorších lezení v ČR, alespoň v přední části, ale toť můj subjektivní názor) - budou tam nataženy highline od délek cca 30m až po 100m+. Takže tímto vás zvu a rád se tam s vámi potkám!

Horám zdar
JH

2

Re: Boulder/grill akce u KTS (17.3.)

Ahoj,

mrkni na již založené forum ohledně chytování a klidně to tam hoď.

http://lezkyne.cz/viewtopic.php?id=1365

Já bych se tomu nebránil smile

3

Re: Boulder/grill akce u KTS (17.3.)

ja sa tiez nebranim ohladom chytovania :-)